Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Thu Sep 14, 2017 11:03 am
Shopmotion


October 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


InstaForex - Company News

Page 9 of 28 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Jan 05, 2018 9:18 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:call back boleh dapat pegawai dari malaysia tak... saya tak reti berkata berbahasa ingeris dengan fasih

jika perlukan bantuan pegawai malaysia, sebaiknya tuan terus ke pejabat ib instaforex malaysia yang terdekat

Dimana ye tuan utk lihat pejabat ib instaforex malaysia?

tuan boleh dapatkan senarai terkini di laman web rasmi instaforex

tuan pegi di ruang deposit instaforex dan pilih local IB utk negara Malaysia.. dan pilih ikut negeri...setiap IB yg di lantik Basketball Basketball

Kena depo ikut ib instaforex yg sama negeri dgn kita ke tuan?jika negeri kita takda ib camna tuan?

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Jan 05, 2018 11:01 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:call back boleh dapat pegawai dari malaysia tak... saya tak reti berkata berbahasa ingeris dengan fasih

jika perlukan bantuan pegawai malaysia, sebaiknya tuan terus ke pejabat ib instaforex malaysia yang terdekat

Dimana ye tuan utk lihat pejabat ib instaforex malaysia?

tuan boleh dapatkan senarai terkini di laman web rasmi instaforex

tuan pegi di ruang deposit instaforex dan pilih local IB utk negara Malaysia.. dan pilih ikut negeri...setiap IB yg di lantik Basketball Basketball

selepas itu hubungi Ib instaforex pilihan anda dan tanyakan rate deposit atau withdrawal sebelum melakukan sebarang transaksi
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Jan 08, 2018 7:31 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:call back boleh dapat pegawai dari malaysia tak... saya tak reti berkata berbahasa ingeris dengan fasih

jika perlukan bantuan pegawai malaysia, sebaiknya tuan terus ke pejabat ib instaforex malaysia yang terdekat

Dimana ye tuan utk lihat pejabat ib instaforex malaysia?

tuan boleh dapatkan senarai terkini di laman web rasmi instaforex

tuan pegi di ruang deposit instaforex dan pilih local IB utk negara Malaysia.. dan pilih ikut negeri...setiap IB yg di lantik Basketball Basketball

selepas itu hubungi Ib instaforex pilihan anda dan tanyakan rate deposit atau withdrawal sebelum melakukan sebarang transaksi

Sgt mudah ye tuan depo menggunakan ib instaforex

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Jan 08, 2018 11:52 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:call back boleh dapat pegawai dari malaysia tak... saya tak reti berkata berbahasa ingeris dengan fasih

jika perlukan bantuan pegawai malaysia, sebaiknya tuan terus ke pejabat ib instaforex malaysia yang terdekat

Dimana ye tuan utk lihat pejabat ib instaforex malaysia?

tuan boleh dapatkan senarai terkini di laman web rasmi instaforex

tuan pegi di ruang deposit instaforex dan pilih local IB utk negara Malaysia.. dan pilih ikut negeri...setiap IB yg di lantik Basketball Basketball

selepas itu hubungi Ib instaforex pilihan anda dan tanyakan rate deposit atau withdrawal sebelum melakukan sebarang transaksi

Sgt mudah ye tuan depo menggunakan ib instaforex

instaforex ada menyediakan pelbagai jenis cara untuk deposit dan withdrawal akaun instaforex. tetapi pada pendapat saya menggunakan khdmat ib instaforex. lebih mudah dan selamat
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Jan 09, 2018 11:40 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim bonus instaforex 55% sekarang. mohon setiapkali melakukan deposit ke akaun live instaforex. Hubungi IB instaforex segera

Boleh req bekali2 setiap kali deposit ke akaun instaforex ke tuan?
bonus instaforex 55% bleh di mohon setiap kali melakukan depost. akan tetapi ada terma dan syarat ynag perlu dipatuhi
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Jan 09, 2018 11:56 pm

sekiranya trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

happy trading with instaforex

jom trade di instaforex www.instaforex.com/

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Jan 10, 2018 7:38 pm

abu85 wrote:sekiranya trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

happy trading with instaforex

jom trade di instaforex www.instaforex.com/

Mudah shj ye tuan utk tukar leverage di instaforex?

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Jan 10, 2018 11:45 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:sekiranya trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

happy trading with instaforex

jom trade di instaforex www.instaforex.com/

Mudah shj ye tuan utk tukar leverage di instaforex?

sangat mudah. leverage paling tinggi adalah 1:1000 tetapi apabila akaun mencapai 1k usd .. leverage akaun kembali ke 1:600
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Jan 11, 2018 12:57 am

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:sekiranya trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

happy trading with instaforex

jom trade di instaforex www.instaforex.com/

Mudah shj ye tuan utk tukar leverage di instaforex?

sangat mudah. leverage paling tinggi adalah 1:1000 tetapi apabila akaun mencapai 1k usd .. leverage akaun kembali ke 1:600

oo yer ke klw kita withdraw naik balik tk leverage kita tuan

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on Thu Jan 11, 2018 1:17 pm

MUSIM KETIGA PERKONGSIAN DENGAN DRAGON RACING BERMULA!



InstaForex gembira untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Dan sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan media muda, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai enjin pembangunan Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru.

https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

InstaForex Shah Alam

Posts : 83
Points : 83
Join date : 2015-11-05

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Jan 11, 2018 11:33 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:sekiranya trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

happy trading with instaforex

jom trade di instaforex www.instaforex.com/

Mudah shj ye tuan utk tukar leverage di instaforex?

sangat mudah. leverage paling tinggi adalah 1:1000 tetapi apabila akaun mencapai 1k usd .. leverage akaun kembali ke 1:600

oo yer ke klw kita withdraw naik balik tk leverage kita tuan

lepas withdraw, kita perlu setup secara manual semula ke leverage 1:1000
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on Fri Jan 12, 2018 11:58 am

PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN



Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan Miss Insta Asia telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di laman utama pertandingan.

https://www.instaforex.com/company_news/10499.html

InstaForex Shah Alam

Posts : 83
Points : 83
Join date : 2015-11-05

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Jan 12, 2018 8:51 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MUSIM KETIGA PERKONGSIAN DENGAN DRAGON RACING BERMULA!



InstaForex gembira untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Dan sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan media muda, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai enjin pembangunan Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru.

https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Moga team instaforex mencipta kejayaan

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Jan 12, 2018 10:44 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:call back boleh dapat pegawai dari malaysia tak... saya tak reti berkata berbahasa ingeris dengan fasih

jika perlukan bantuan pegawai malaysia, sebaiknya tuan terus ke pejabat ib instaforex malaysia yang terdekat

Dimana ye tuan utk lihat pejabat ib instaforex malaysia?

tuan boleh dapatkan senarai terkini di laman web rasmi instaforex

tuan pegi di ruang deposit instaforex dan pilih local IB utk negara Malaysia.. dan pilih ikut negeri...setiap IB yg di lantik Basketball Basketball

Kena depo ikut ib instaforex yg sama negeri dgn kita ke tuan?jika negeri kita takda ib camna tuan?

tuan boleh deposit dengan memana ib, ianya tidak mengikut negeri
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Jan 12, 2018 11:46 pm

selamat bercuti... dah untung tu jgn peram lama2 cepat2 withdraw

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Jan 15, 2018 9:46 pm

abu85 wrote:selamat bercuti... dah untung tu jgn peram lama2 cepat2 withdraw

Betul tuan,contact ib instaforex utk req wd

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Jan 15, 2018 11:34 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:selamat bercuti... dah untung tu jgn peram lama2 cepat2 withdraw

Betul tuan,contact ib instaforex utk req wd

ok tuan.... dah settled request dengan IB sedanfx... thorbaek... bounce bounce

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Jan 15, 2018 11:38 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:selamat bercuti... dah untung tu jgn peram lama2 cepat2 withdraw

Betul tuan,contact ib instaforex utk req wd

untuk withdrawal dengan ib instaforex tempatan. boleh dihubungi melalui sms atau whatsapp. lebih cepat dan mudah
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Post by instafx_N9 on Tue Jan 16, 2018 1:16 pm

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

instafx_N9

Posts : 58
Points : 58
Join date : 2016-10-18
Age : 25
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Post by instafx_N9 on Tue Jan 16, 2018 1:29 pm

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


instafx_N9

Posts : 58
Points : 58
Join date : 2016-10-18
Age : 25
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Jan 16, 2018 10:14 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:selamat bercuti... dah untung tu jgn peram lama2 cepat2 withdraw

Betul tuan,contact ib instaforex utk req wd

ok tuan.... dah settled request dengan IB sedanfx... thorbaek... bounce bounce

setakat ni deposit dengan withdrawal dengan Ib instaforex sedanfx memang terbaik. tuan jangan risau
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Jan 17, 2018 9:07 pm

instafx_N9 wrote:Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


jom cuba bertandingan di akaun demo instaforex. pilih saja mana pertandingan yang dikehendaki. yang penting baca terma dan syarat pertandingan
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Jan 17, 2018 10:55 pm

instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kepada no akaun instaforex yg terpilih,teruskan menyokong instaforex

Michael scotfield

Posts : 199
Points : 199
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Jan 18, 2018 10:29 pm

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kepada no akaun instaforex yg terpilih,teruskan menyokong instaforex

masih ada lagi pertandingan kereta instaforex jika tuan berminat. pastikan melakukan deposit sejumlah wang
avatar
azam575

Posts : 241
Points : 243
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Jan 18, 2018 11:51 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kepada no akaun instaforex yg terpilih,teruskan menyokong instaforex

masih ada lagi pertandingan kereta instaforex jika tuan berminat. pastikan melakukan deposit sejumlah wang

brp deposit diperlukan tuan untuk contest kereta ni... dan apa pula hadiahnya utk tahun baru 2018 ni

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 28 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum