Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Thu Sep 14, 2017 11:03 am
Shopmotion


September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


InstaForex - Company News

Page 14 of 26 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Mar 09, 2018 11:57 pm

hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Mar 12, 2018 9:15 pm

abu85 wrote:hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

tuan boleh confirmkan analisis tuan dengan analisis pakar dari instaforex.
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Mar 12, 2018 9:29 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

tuan boleh confirmkan analisis tuan dengan analisis pakar dari instaforex.

Start pukul berapa ye tuan sudah ada analisa dr instaforex?

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Mar 12, 2018 11:25 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

tuan boleh confirmkan analisis tuan dengan analisis pakar dari instaforex.

Start pukul berapa ye tuan sudah ada analisa dr instaforex?

pukul 9.30 tuan.. data CAD positif tu yg kuat turun UCAD minggu lepas mungkin akan continue lagi minggu ni

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Mar 13, 2018 9:58 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

tuan boleh confirmkan analisis tuan dengan analisis pakar dari instaforex.

Start pukul berapa ye tuan sudah ada analisa dr instaforex?

lebih mudah jika tuan dapat subcribe saja analisis pakar itu dan tunggu ianya dihantar ke email tuan
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Mar 14, 2018 12:00 am

untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Mar 14, 2018 5:55 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:hari news USD data tidak memberasangkan... manakala data CAD yg berkembang positif...
tgk pair UCAD jatuh.. byk gak td

tuan boleh confirmkan analisis tuan dengan analisis pakar dari instaforex.

Start pukul berapa ye tuan sudah ada analisa dr instaforex?

lebih mudah jika tuan dapat subcribe saja analisis pakar itu dan tunggu ianya dihantar ke email tuan

Kadang2 price dh jalan baru ada analisa dr instaforex

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Mar 14, 2018 11:43 pm

abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

instaforex juga ada menyediakan kalender forex untuk trader nya. boleh layari ke laman web rasmi instaforex
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Mar 14, 2018 11:57 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

instaforex juga ada menyediakan kalender forex untuk trader nya. boleh layari ke laman web rasmi instaforex
wau best tu.... kena beli atau free tuan

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Mar 15, 2018 11:36 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

instaforex juga ada menyediakan kalender forex untuk trader nya. boleh layari ke laman web rasmi instaforex
wau best tu.... kena beli atau free tuan

percuma saja tuan perkhidmatan ini. boleh dapatkan dilaman web rasmi instaforex
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Mar 16, 2018 12:26 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

instaforex juga ada menyediakan kalender forex untuk trader nya. boleh layari ke laman web rasmi instaforex
wau best tu.... kena beli atau free tuan

percuma saja tuan perkhidmatan ini. boleh dapatkan dilaman web rasmi instaforex

utk dinner insta tahun lepas mmg dah dpat kalender tahun ni.. dan dapat juga payung dari instaforex mmg cantek

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Mar 16, 2018 7:55 pm

abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Mar 16, 2018 8:42 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Mar 16, 2018 11:53 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Mar 19, 2018 10:40 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Mar 19, 2018 11:41 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

sebaiknya trdaer perlu mahir dengan fundamental analisis dan technical analisis, jika satu fail akan dibekap dengan satu analisis lagi
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Mar 20, 2018 8:20 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on Wed Mar 21, 2018 11:19 am

DARIA KASATKINA: JALAN KERAS KE PUNCAK 10



Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.

Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.

Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah peristiwa yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.

Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda tenis dunia dan pemegang 49 gelaran dalam kategori single.

Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Akibatnya, Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4:6, 6:4, 7:5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.

Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.

Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.

Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah dunia No. 11 dalam tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.

Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6:3, 6:2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami ingin Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi menang!

https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

InstaForex Shah Alam

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2015-11-05

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Mar 21, 2018 7:40 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

biasanya berita berita forex juga memberi pengaruh kepada nilai sesuatu instrumen. oleh itu, trader perlu peka dengan setiap news forex
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Mar 21, 2018 8:04 pm

InstaForex Shah Alam wrote:DARIA KASATKINA: JALAN KERAS KE PUNCAK 10



Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.

Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.

Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah peristiwa yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.

Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda tenis dunia dan pemegang 49 gelaran dalam kategori single.

Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Akibatnya, Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4:6, 6:4, 7:5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.

Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.

Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.

Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah dunia No. 11 dalam tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.

Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6:3, 6:2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami ingin Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi menang!

https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Selamat maju jaya duta instaforex

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Mar 21, 2018 10:55 pm

ada sini pandai create EA tak... ingat nak buat satu ea utk contest mazda tu la

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Mar 22, 2018 8:21 pm

abu85 wrote:ada sini pandai create EA tak... ingat nak buat satu ea utk contest mazda tu la

tuan boleh dapatkan robot dengan melakukan carian di google,tuan. ada banyak robot. tapi sebaiknya trade manual di pertandingan instaforex . baru feel
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 22, 2018 11:31 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:ada sini pandai create EA tak... ingat nak buat satu ea utk contest mazda tu la

tuan boleh dapatkan robot dengan melakukan carian di google,tuan. ada banyak robot. tapi sebaiknya trade manual di pertandingan instaforex . baru feel

robot ada free ada yg berbayar.. tp nak eakan cara saya trade

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Mar 23, 2018 8:06 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:ada sini pandai create EA tak... ingat nak buat satu ea utk contest mazda tu la

tuan boleh dapatkan robot dengan melakukan carian di google,tuan. ada banyak robot. tapi sebaiknya trade manual di pertandingan instaforex . baru feel

robot ada free ada yg berbayar.. tp nak eakan cara saya trade

cuba tuan google dulu, sebab kebanyakannya ada robot yang kita hendak di google dari situ kita akan modified ikut teknik kita
avatar
azam575

Posts : 218
Points : 220
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Mar 23, 2018 8:20 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

Michael scotfield

Posts : 176
Points : 176
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 26 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum